Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 03.05.2024, 05:02
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 66 67 »

Посидимо по-хорошому, хоч і скроні вже запорошені…

 

   25 травня 2017 року відбулася зустріч-відкрите засідання літературно-мистецької вітальні «На крилах поезії» Малобакайської сільської бібліотеки, осередку відділення денного перебування Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування. Тема «Посидимо по-хорошому, хоч і скроні вже запорошені…» зібрала до приміщення сільської бібліотеки пенсіонерів, людей з обмеженими фізичними можливостями, які пережили у своєму житті війни, голод, розруху, післявоєнне лихоліття, але залишили добрі сліди своєї праці для дітей, внуків, правнуків.

   Вступне слово сільського бібліотекаря Косенко О.О. налаштувало всіх: і земляків, і гостей — на цікаве спілкування у дружньому колі та приємне дозвілля. До присутніх звернувся ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: sobez1 | Дата: 26.05.2017

Вклоняюсь матінці низенько

 

   16 травня 2017 року у танцювальному залі ЦКД «Оберіг» для жінок-пенсіонерів було проведено святкову зустріч до Дня матері та Всесвітнього дня сім’ї на тему «Вклоняюсь матінці низенько». Її підготували та провели працівники відділення денного перебування Решетилівського територіального центру та районної бібліотеки для дорослих. Багато теплих слів про матір, її роль у сім’ї, у вихованні дітей, про тепло батьківської хати, мудрість сімейного виховання, любов та пошану до батьків говорили ведучі заходу. Присутніх зі святами привітав Багно В.І., голова Решетилівської районної ради ветеранів.

   Щирими оплесками зустрічали самодіяльних артистів Народного фольклорного колективу «Пісенне джерело» Р ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: sobez1 | Дата: 24.05.2017

А пам’ять священна…

 

  11 травня 2017 року відбулося відкрите засідання Університету 3-го віку, який діє у відділенні денного перебування Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування. Тема «Пам'ять священна. Голокост-велика людська трагедія» зібрала пенсіонерів, зокрема дітей війни, які пережили в дитинстві жахи Великої Вітчизняної війни, зазнали горя, біди від втрат рідних, від зруйнованого війною господарства. Зі слізьми на очах слухали присутні розповідь Кошової В.М., учителя історії Решетилівської гімназії ім. І.Л.Олійника, про події, які відбувалися в Україні під час окупації території фашистами, особливо про масові розстріли мирних жителів у 1941 році у Львові, Києві, Полтаві.

   Слухачі переглянули комп’ютерну презентацію, приурочену 75-р ... Читати далі »

Переглядів: 328 | Додав: sobez1 | Дата: 13.05.2017

Вшанували ветеранів Другої світової війни

 

   Напередодні Дня пам’яті та Дня Перемоги над гітлерівським фашизмом було проведено зустріч на дому з ветеранами, живими учасниками бойових дій. До них з вітальними словами, щирими побажаннями довголіття, здоров’я, мирного неба, злагоди , достатку зверталися Малиш Г.М., заступник голови Решетилівської об’єднаної громади, Багно В.І., голова Решетилівської ради ветеранів, Сутула Ж.О., заступник директора Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування, Дяченко І.В., завідувач відділення денного перебування. Вони вручили всім ветеранам квіти, вітальні листівки, набори продуктів для святкового столу.

   Керівники цікавилися проблемами життя шанованих пенсіонерів, з увагою вислухали їхні роздуми про сучасні події в Україні, особливо про ситуацію на С ... Читати далі »

Переглядів: 307 | Додав: sobez1 | Дата: 13.05.2017

         Традиційно напередодні Дня Перемоги працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги районного територіального центру відвідали учасників бойових дій, інвалідів Великої Вітчизняної війни, які мешкають на території М’якеньківської сільської ради .Вручили квіти, святкові подарунки.

        З привітаннями звернулася директор Решетилівського районного територіального центру Н.Ю.Козарь. Вона подякувала ветеранам за їхню мужність,доблесні бойові та трудові здобутки на ... Читати далі »

Переглядів: 332 | Додав: sobez1 | Дата: 05.05.2017

   Відбулося виїзне засідання туристичного клубу “Мій рідний край – моя історія жива», який діє у відділенні денного перебування Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування. Це була нова зустріч з театральним мистецтвом - поїздка до Полтавського академічного обласного музично-драматичного театру ім. М.В.Гоголя на перегляд прем’єрної вистави «Президент вибирає».

... Читати далі »

Переглядів: 337 | Додав: sobez1 | Дата: 05.05.2017

Ми - люди, поки є природа!

 

20 квітня 2017 року було проведено екологічний конкурс, присвячений Всесвітньому дню Землі, на тему «Ми - люди, поки є природа!». Його підготували для жителів селища працівники відділення денного перебування Решетилівського територіального центру та бібліотекарі районної бібліотеки для дорослих. Змагання у формі гри «Що?Де? Коли?» зібрало три команди учасників: «Нарцис» учнів Решетилівського художнього ліцею, «Книголюби» учнів аграрного ліцею та команду «Шовкова косиця» пенсіонерів-любителів інтелектуальних турнірів. Конкурс складався з «Розминки» та 2 турів інтелектуальних змагань.

Також було проведено конкурс-вікторину для болільників трьох команд, ще всі присутні мали змогу переглянути мультфільм про нешанобливе ставлення людей до природніх багатств та ... Читати далі »

Переглядів: 378 | Додав: sobez1 | Дата: 25.04.2017

Світле свято Великодня

 

18 квітня 2017р. соціальний працівник Шевченківської філії Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування Шапаренко А.В. провела засідання народознавчого клубу «Берегиня». Захід на тему «Світле свято Великодня» був присвячений релігійному святу Воскресіння Ісуса Христа. На захід завітали пенсіонери та інваліди Шевченківської громади, які бережуть та поширюють давні українські традиції, звичаї святкування Великодня.

Соціальний працівник привітала всіх зі святом, побажала довгих років життя, міцного здоров¢я, щоб ще довго змогли випікати святкові паски. Протягом двох годин присутні спілкувалися, ділилися своїми знаннями про народні звичаї, традиції, яких вони намагаються дотримуватися в своєму житті під час підготовки та святкування Великодня. Жінки-пенсіонерки також розповідали свої рецепти приготуванн ... Читати далі »

Переглядів: 364 | Додав: sobez1 | Дата: 25.04.2017

Вітання з Великодніми святами.

 

Напередодні Великодня працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування разом з директором Н.Ю.Козарь відвідали одиноких малозабезпечених громадян та громадян з обмеженими фізичними можливостями, які мешкають на території Решетилівської селищної об’єднаної територіальної громади та Пащенківської, Шевченківської сільських рад.

Н.Ю.Козарь привітала підопічних з наступаючими Великодніми святами, звернулася до них зі словами вдячності за їхню добросовісну працю на благо країни, за нелегкі прожиті роки. Вона побажала мирного неба, здоров’я, Божого благословення, достатку, благополуччя, шани та поваги від рідних.

З людьми похилого віку також розмовляли про жит ... Читати далі »

Переглядів: 371 | Додав: sobez1 | Дата: 14.04.2017

Зустріч поетів трьох поколінь

 

   07 квітня 2017 року відбулося спільне засідання членів літературно-мистецької вітальні «Калинові дзвони» Решетилівського територіального центру та літературної студії Решетилівської гімназії на тему «Зустріч поетів трьох поколінь». Затишна вітальня «Рідні береги» навчального закладу ледве вмістила учасників цього заходу: і шанованих літераторів Решетилівщини, і ветеранів, любителів поезії, і юних поетів гімназії, і учнів 8 та 10 класів.

   Багато цікавого розповів про свій життєвий та творчий шлях до поетичної збірки «Дзвенить весна» відомий літератор В.Я. Мошура. Щиро і душевно прозвучав його вірш «Журливий романс» із цієї книги у виконанні ветерана Пасічного Л.Г.

   Уважно слухали присутні виступ калениківського поета Ста ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: sobez1 | Дата: 10.04.2017

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz