Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 29.03.2024, 17:35
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 66 67 »

Вітання з Днем Перемоги.

 

 

           Традиційно напередодні Дня Перемоги працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги районного територіального  центру  відвідали  учасників бойових дій,  інвалідів Другої світової   війни, які мешкають на території Решетилівської ОТГ, Демидівської, Кукобівської,  Покровської, Лобачівської  та Друголиманської сільських  рад. У оселі поважних ветеранів також завітали заступник начальника управління  соціального захисту Н. ... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: sobez1 | Дата: 08.05.2019

Вітання з Великоднем

 

Напередодні Великодня  працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування разом з начальником  управління соціального захисту Г.І.Пономаренком та директором терцентру Ж.О.Сутулою відвідали одиноких громадян та громадян з обмеженими фізичними можливостями, які мешкають на території Решетилівської ОТГ,  Піщанської та Калениківської сільських рад.

Г.І.Пономаренко та Ж.О.Сутула  привітали підопічних з наступаючими Великодніми святами, звернулися до них зі словами вдячності за їхню добросовісну працю  на благо країни, за мудрість прожитих років ... Читати далі »

Переглядів: 256 | Додав: sobez1 | Дата: 26.04.2019

Завітали в гості до пенсіонерів.

 

 

          З нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 Березня працівники відділення  організації надання адресної натуральної та грошової допомоги  Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування разом з директором територіального центру Ж.О.Сутулою відвідали одиноких малозабезпечених громадян з обмеженими фізичними можливостями, які мешкають на території Решетилівської ОТГ. Жанна Олександрівна спілкувалася з підопічними, побажала всім здоров’я, благополуччя в родинах, гарного весняного настрою, мирного неба над головою та вручила продукт ... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: sobez1 | Дата: 09.03.2019

З нагоди відзначення Міжнародного Дня людей з обмеженими фізичними можливостями осіб з інвалідністю, які обслуговуються відділенням соціальної допомоги вдома Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг). Було приділено увагу: вручення календарів на 2019 рік та листівки. Відвідано 17 мешканців Решетилівської ОТГ та 45 мешканців, які проживають в селах району. Календарі, підопічним надав ПП "Тихоненко В.Г.", за що Ми висловлюємо щиру вдячність...

Переглядів: 288 | Додав: sobez1 | Дата: 05.12.2018

Увага та милосердя

 

Зі співчуттям до тих, хто цього потребує

 

З нагоди Дня інваліда працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги районного територіального центру вшанували людей з обмеженими можливостями, котрі раніше не були охоплені увагою служби.

 

< ... Читати далі »

Переглядів: 315 | Додав: sobez1 | Дата: 05.12.2018

                                                                 Благодійний обід.

 

              Нині багато хто з молодих нарікає на важке життя . А  хіба  воно було коли легким ? Старше покоління знає труднощі та біди  ,  йому випало пережити і війну  , і голод , і холод . А життя людей з обмеженими фізичними  можливостями  і без війни та голоду – щ ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: sobez1 | Дата: 27.11.2018

З нагоди Дня людини похилого віку , працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування разом з заступником директора Т.І.Михалевською відвідали одиноких малозабезпечених громадян , які мешкають на території Кукобівської сільської ради Михалевська Т.І. привітала з святом , побажала здоров’я , благополуччя в родинах ,святкового настрою , мирного неба, подякувала за багаторічну , нелегку працю на благо України . Гості терцентру до пенсіонерів завітали з продуктовими подарунками .

Працівники Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування та громадяни в оселі яких завітали гості , щиро вдячні голові ФГ В. Г. Бабичу - за ... Читати далі »

Переглядів: 287 | Додав: sobez1 | Дата: 02.10.2018

З нагоди відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку, 01.10.2018 року голова Решетилівської районної ради, заступник голови Решетилівської РДА, директор територіального центру привітали зі святом підопічних, які проживають у відділеннях стаціонарного догляду с.Шевченкове та с.Мякеньківка, пригостили ветеранів солодкими подарунками (пирогами). Для підопічних організовано святковий обід, виставку матеріалів преси, творів художньої літератури.

Директор територіального центру        Ж.О.Сутула

Переглядів: 318 | Додав: sobez1 | Дата: 02.10.2018

       Довгожителька мальовничого села Бакай Єфросинія Василівна Чорнуха святкувала свій сторічний ювілей у оточенні уваги і поваги рідних ,28вересня людно було в її будиночку.

       Працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги , разом  заступником голови РДА А.В.Колесніченком , начальником управління соціального захисту Г.І.Пономаренком , директором ТРЦ  Ж.О.Сутулою завітали до Єфросинії Василівни привітати з ювілеєм, побажали бабусі жити ще довго в доброму здоров’ї та шані .Ювілярці подарували плед ,квіти ,вручили подяку.

 & ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 329 | Додав: sobez1 | Дата: 28.09.2018

Вокальний ансамбль «Решетилівські козаки»(кер. Калініченко В.)  взяв участь у Х фестивалі «Літа на осінь повернули», присвяченому Дню людей похилого віку та Дню ветерана.  Глядачі Полтави  тепло сприйняли 2  козацькі пісні  у виконанні решетилівців.  А виступ з гуморесками ветерана сцени Пасічного Л.Г. зал сприйняв шквалом аплодисментів.

Диплом лауреата фестивалю був заслуженою нагородою самодіяльним решетилівським артистам. Окремі моменти фестивалю, зокрема інтерв’ю з учасниками ансамблю «Решетилівські козаки», висвітлено в ефірі  телеканалу  «Місто»  25 вересня 2018 року.

 

Переглядів: 336 | Додав: sobez1 | Дата: 27.09.2018

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz