Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
Вівторок, 23.04.2024, 21:49
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Травень » 24 » Вклоняюсь матінці низенько
13:41
Вклоняюсь матінці низенько

Вклоняюсь матінці низенько

 

   16 травня 2017 року у танцювальному залі ЦКД «Оберіг» для жінок-пенсіонерів було проведено святкову зустріч до Дня матері та Всесвітнього дня сім’ї на тему «Вклоняюсь матінці низенько». Її підготували та провели працівники відділення денного перебування Решетилівського територіального центру та районної бібліотеки для дорослих. Багато теплих слів про матір, її роль у сім’ї, у вихованні дітей, про тепло батьківської хати, мудрість сімейного виховання, любов та пошану до батьків говорили ведучі заходу. Присутніх зі святами привітав Багно В.І., голова Решетилівської районної ради ветеранів.

   Щирими оплесками зустрічали самодіяльних артистів Народного фольклорного колективу «Пісенне джерело» Решетилівського сільського клубу, зокрема солістку Коваль О.П., вокальний чоловічий колектив «Решетилівські козаки», які своїми пісенними дарунками наповнили серця жінок радістю, задоволенням, красою та багатством українських пісень та народних мелодій. Всі присутні на святковому дійстві дякують керівникам та учасникам концертної програми за святкові музичні вітання.

   У програмі свята ще були виступи Головач В.А. з новими поезіями. Вона також виконала кілька своїх авторських пісень про матінку, Україну-неньку та про нелегку жіночу долю. Щиро звучали і вірші Гребенюк О.Т., які вона присвятила своїм батькам, на жаль, нині покійним.

   Активний учасник художньої самодіяльності Пасічний Л.Г. для матерів розповів і смішну історію,і схвильовано проспівав пісню А.Матвійчука «Присвята батькам». Він здивував всіх своїм музичним сюрпризом, виконавши під балалайку відому пісню «Галина» з репертуару М. Гнатюка» та веселі частівки про кохання.

   Присутні на зустрічі також мали змогу потанцювати, колективно поспівати, взяти участь у іграх-розвагах, конкурсі святкових вітань, приурочених Дню сім’ї.

   Організатори святкового заходу та його учасники дякують директору ЦКД «Оберіг» Кацітадзе О.О. та працівникам закладу за гостинність, надане затишне приміщення танцзалу, озвучення, музичне оформлення.

                   

Переглядів: 350 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz