Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
Неділя, 28.04.2024, 02:54
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 66 67 »

       Напередодні Дня підприємця в районному територіальному центрі відбулася зустріч з представниками малого і середнього бізнесу, які надали допомогу в 2017 році одиноким  стареньким людям, громадянам з обмеженими фізичними можливостями, продовольчими товарами та продуктами харчування.

        На  цей  захід запросили підприємців , які подавали  руку допомоги – Яну Семуку, Світлану Паляницю, Ігоря Барабаша, Євгенію Шаповаленко, Віталія Гудзенка.

        Їх щиро привітали директор  територіального центру Наталія Козарь та працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги. Висловили гостям найчуйніші побажання з нагоди Дня підприємця вручили подяки та квіти за небайдужість, доброту, милосердя до людей похилого віку.

... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: sobez1 | Дата: 08.09.2017

Привітали із святами .

 

   Напередодні Спаса та Дня незалежності України працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування разом з заступником директора Ж.О.Сутулою відвідали одиноких малозабезпечених громадян, які мешкають на території Малобакайської сільської ради .

   Ж.О.Сутула привітала підопічних з наступаючими святами, звернулася до них зі словами вдячності за їхню добросовісну працю на благо країни, за нелегкі прожиті роки. Побажала мирного неба, здоров’я, достатку, благополуччя, шани та поваги від рідних. Пенсіонерам вручили святкові подарункові набори .З людьми похилого віку також розмовляли про життєві проблеми, про соціальний захист ветеранів.

... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: sobez1 | Дата: 22.08.2017

   Управлінням у справах людей похилого віку та надання соціальних послуг Мінсоцполітики з метою забезпечення  реалізації Закону України «Про соціальні послуги» та покращення якості надання таких послуг суб’єктами будь-якої форми власності й господарювання, на виконання Стратегії реформування системи надання соціальних послуг, затвердженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 08.08.2012 №556208-р, Плану заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23.11.2015 №1393-р, розроблено Державний  стандарт соціальної послуги підтриманого проживання.

Переглядів: 398 | Додав: sobez1 | Дата: 21.08.2017

Сухорабівські посиденьки

 

   У День святого Пантереймона-цілителя у Центрі дозвілля і відпочинку села Сухорабівка відбулася зустріч «Сухорабівські посиденьки». До села завітали відвідувачі народознавчої студії «Надвечір’я» Решетилівського районного територіального центру разом з Дяченко І.В., Біленькою Л.Г., працівниками відділення денного перебування терцентру, Багном В.І., головою районної ради ветеранів. Гостей щиро зустріли у селі, організували екскурсію у Сухорабівську ЗОШ, де ветерани оглянули картини талановитого місцевого художника Луценка М. Директор школи Марченко М.А. розповіла про історію школи, про багату спадщину талановитого сухорабівця, який залишив нащадкам прекрасні твори живопису.

   А вже потім Горбань С.П., Ситник О.О. запросили пенсіонерів оглянути сільський Центр дозвілля і відпочи ... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: sobez1 | Дата: 14.08.2017

Вітання Кісенка О.К. з 90-річчям

    01 серпня 2017 року відзначив свій 90-ий день народження Кісенко Олександр Кирилович, учасник бойових дій у Великій Вітчизняній війні, шанований житель Решетилівки, ветеран війни та праці. До його оселі у цей день завітали гості: директор Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування Козарь Н.Ю., заступник голови районної ради ветеранів Найдьон В.Г., завідувач відділення денного перебування терцентру Дяченко І.В., соціальний працівник відділення Біленька Л.Г., журналіст районної газети «Решетилівський вісник» Дядченко Л.Є. Вони привітали поважного ветерана з ювілейним днем народження, дякували за бойові та трудові подвиги, вручили йому грамоти, квіти, солодощі, продуктовий набір. В тісному колі разом з ріднею поговорили про життєвий шлях Олександра Кириловича, його участь й бойових діях, багаторічну відповідальну працю у об’єднанні &laqu ... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: sobez1 | Дата: 08.08.2017

Гей, на Івана, гей, на Петра

 

   12 липня в День вшанування святих Петра і Павла відбулося спільне засідання народознавчої студії «Берегиня» та клубу «Ріднокрай», які діють у відділенні денного перебування Решетилівського територіального центру та районній бібліотеці. Красуня, народознавча світлиця, сповнена гостинності, прикрашена букетами з літніх квітів, напоєна духмяними пахощами різнотрав’я, радо зустрічала учасників святкової зустрічі. Зі святом Петра і Павла присутніх щиро привітав Багно В.І., голова Решетилівської районної ради ветеранів. Ведучі Біленька Л.Г., Яресько М.В. розповіли про важливість традицій, обрядів у житті українського народу, про святкування Івана Купала, вшанування сили вогню, води, цілющих трав під час купальських дійств, про звичаї, пов’язані із Петрівським святом. Марина Вікторівна проч ... Читати далі »

Переглядів: 353 | Додав: sobez1 | Дата: 17.07.2017

Вклонилися великій святині

 

   Працівниками відділення денного перебування Решетилівського районного територіального центру була організована та проведена поїздка до святинь Мгарського чоловічого монастиря, який розташований поблизу міста Лубни. Виїхали в дорогу рано, тому встигли на ранкову Літургію, яка цього дня була звершена у скитській церкві Благовіщення Пресвятої Богородиці. Люди звернулися у своїх молитвах до Бога, Божої Матері, до святого Афанасія, вклонилися святиням храму, поставили свічі, замовили різноманітні церковні треби.

   Після служби відвідали Спасо-Преображенський собор монастиря, де священиком було відправлено замовний молебень за здоров’я. Пенсіонери взяли участь у екскурсії, яку було проведено спеціально для них. Їм розповіли про історію заснування монастиря у 1619 році митро ... Читати далі »

Переглядів: 296 | Додав: sobez1 | Дата: 17.07.2017

Свято єднання поезії та пісні

 

   27 червня 2017 року відбулася зустріч за круглим столом жителів села Піщане з автором 4 поетичних збірок, поетом Ставицьким В.М., приурочена Дню Конституції України. Вона перетворилася на справжнє свято єднання людських почуттів, високого слова та пісні. Щиро привітали присутніх зі святом Багно В.І., голова Решетилівської ради ветеранів, Козарь Н.Ю., директор Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування, яка розповіла ще й про соціальні послуги, що надаються у відділеннях територіального центру та його філії у с. Покровське, запросила активніше користуватися ними. Вона пообіцяла, що незабаром пенсіонери Піщаного матимуть змогу отримувати послуги масажиста прямо в селі. Козарь Н.Ю. вручила святковий коровай Кучеровій О.В., активістці громадського життя в селі, натхненнику сільського ансамблю «Родина», гол ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: sobez1 | Дата: 12.07.2017

Незабутня екскурсія до музеїв Полтави

 

  22 червня 2017 року відбулося виїзне засідання туристичного клубу «Мій рідний край — моя історія жива», який діє у відділенні денного перебування Решетилівського територіального центру. У екскурсії до Державного історико-культурного заповідника «Поле Полтавської битви» та до Полтавського краєзнавчого музею взяли участь пенсіонери та особи з обмеженими фізичними можливостями, які проживають у Решетилівці.

   Засідання розпочалося із вшанування загиблих у роки Великої Вітчизняної війни біля пам’ятника у решетилівському парку Перемоги, покладання квітів.

Багато вражень залишив огляд експозицій Державного історико-культурного заповідника «Поле Полтавської битви». Особливу зацікавленість вик ... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: sobez1 | Дата: 12.07.2017

Безкоштовна вища освіта для осіб з вадами слуху

Академія праці, соціальних відносин і туризму (м. Київ) вже рік реалізує соціальний проект, завдяки якому є можливість отримати якісну та водночас безкоштовну вищу освіту для осіб, що мають інвалідність по слуху, за кошти Фонду соціального захисту інвалідів. Дедлайн - 20 липня 2017 р.

Розпочато формування груп для навчання на заочній формі навчання за спеціальністю «ФІНАНСИ» (старт навчання - жовтень 2017р., подача документів - 12-20 липня 2017р.). Також є можливість безкоштовно го навчання й для інвалідів з іншими проблемами здоров’я.

ВИМОГИ ДО АБІТУРІЄНТІВ:

1) Наявність інвалідності по слуху (офіційно визнаної) з можливістю навчання у вищих навчальних закладах (підтверджується відповідним записом/відміткою в індивідуальній програмі реабілітації);

2) Реєстрація у Києві (для іногородніх студентів є можливі ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: sobez1 | Дата: 16.06.2017

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz