Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 26.04.2024, 07:44
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 66 67 »

20 вересня 2018 року відбувся спільний захід територіального центру та міської бібліотеки, приурочений Дню людей похилого  віку та Дню ветерана. Тема  « Нове на літературній полиці та в житті людини» зібрала пенсіонерів,  слухачів Університету 3-го віку,  та активних читачів бібліотеки. На заході  було презентовано нову книгу « Решетилівщина – мій рідний край».   Анотацію на неї представила слухачам Біленька Л.Г., соціальний працівник відділення денного перебування терцентру. Перед присутніми виступили Козюра В.М., Кошкалда Г.В., Гайдар В.І.,Яресько М.В., автори-краєзнавці, які розповіли про свою участь у підготовці матеріалів нового видання, про свої творчі задуми та плани.

     У р ... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: sobez1 | Дата: 24.09.2018

          Для пенсіонерів Решетилівки працівниками відділення  денного перебування Решетилівського районного територіального центру   за сприяння ради ветеранів було проведено спортивний турнір. Він був приурочений  75-ій   річниці визволення Решетилівщини від фашистської навали.

         Учасників змагань щиро вітали Кісенко О.К., учасник бойових дій у Великій Вітчизняній війні, Черкун І.П., перший заступник  голови  Решетилівської  РДА,  Багно В.І., голова районної ради ветеранів. Черкун І.П. приніс на свято солодкі подарунки від райдержадміністрації та районної ради, які були і вручені командам після закінчення спортивного свята.

... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: sobez1 | Дата: 18.09.2018

                                            Голосні читання у терцентрі

             До Дня Незалежності у відділенні денного перебування  районного територіального центру було проведено зустріч-голосні читання. Пенсіонери та особи з обмеженими фізичними можливостями мали змогу  прочитати твори патріотичної тематики. Активну участь у заході взяли Пасічний Л.Г., Зінюк Н.О., Дядченко.Л.Є., Кошкалда Г.В., Гайдар В.І. , Нечитайло М.Я., Мірошніченко В.М., Борисова Т.І., Свиридко В.М., Біленька Н.В., Тімофєєва К.К., Біленька Л.Г., Пасічник С.Ю., ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: sobez1 | Дата: 06.09.2018

На Маковія вдруге було організовано та проведено посиденьки у Сухорабівці, які зібрали сільських ветеранів війни та праці, молодь. На цей захід завітали і ми, пенсіонери Решетилівки, відвідувачі студії « Надвечір’я» районного територіального центру. Багато інтересного, нового і навіть повчального почули і побачили всі на посиденьках. Привітальні слова і побажання всього найкращого адресували людям Гавриленко В.О., Сухорабівський сільський голова, Ситник О.О.,голова місцевої первинної ветеранської організації, Дяченко І.В., завідувач відділення денного перебування терцентру. Був обмін і гостинцями, з боку решетилівців - коровай з маковою начинкою, а сухорабівці піднесли гостям великий кошик з кавунами, яблуками та ще й банкою меду в придачу. А скільки пісень, і веселих і сумовитих, прозвучало на посиденьках, і не злічити всіх. Дуже гарно співали учасники сільського вокального колективу «Пісенне мереживо»([ худ. кер. Горбань С.П.), соловейками звучали голоси солістів Хлистун Г., Семенен ... Читати далі »
Переглядів: 399 | Додав: sobez1 | Дата: 06.09.2018

Відвідувачі терцентру  в Опішному

                  09 серпня 2018 року відбулося виїзне засідання туристичного клубу «Мій рідний край – моя історія жи ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: sobez1 | Дата: 17.08.2018

У рамках реформування медичної системи за кошти Світового банку у Полтавській області закуплено сім пересувних автомобільних медичних комплексів. Три з них 09.08.2018 р. приїхали в села Березняки, Підок, Славки, Крохмальці, Коржі та Прокопівку Решетилівського району, щоб провести обстеження жителів. Працівники Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) прийняли участь у виїздах разом з командою медичних працівників Полтавської обласної клінічної лікарні імені Скліфосовського та Решетилівського Центру ПМСД. Завданням працівників було організувати максимальну явку громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, підвіз маломобільних груп населення. В першу чергу медогляд проходили громадян ... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: sobez1 | Дата: 15.08.2018

З метою запобігання загибелі бездомних та безпритульних громадян при Решетилівському районному територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) діє служба обліку бездомних осіб, куди можуть звернутися громадяни, які не мають житла та рідних і близьких на території району.

В службі обліку бездомних осіб буде надана допомога, при потребі, в оформленні документів та в забезпеченні одягом, взуттям, продуктами харчування.

Бездомні особи  можуть звернутися за адресою: ... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: sobez1 | Дата: 21.06.2018

           Традиційно напередодні Дня Перемоги працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги районного територі -            ального  центру  відвідали  учасників бойових дій,  інвалідів  Великої Вітчизняної  війни, які мешкають на території М’якеньківської  сільської ради .Вручили ветеранам квіти, святкові подарунки, настінні годинники, кашу  та фронтові сто грам.

В оселі поважних ветеранів також завітали заступник начальника управління праці та соціального захисту Н.В.Мотузка, заступник   директора  Решетилівського районного територіального цен ... Читати далі »

Переглядів: 348 | Додав: sobez1 | Дата: 08.05.2018

22 квітня 2018р. відбулося виїзне засідання туристичного клубу "Мій рідний край-моя історія жива!", який діє у відділенні денного перебування Решетилівського територіального центру. Учасники поїздки переглянули концернтну програму провідної артистки Полтавського обласного музично-драматичного театру ім. М.В.Гоголя. Вікторії Ягодки. Із захопленням слухали глядачі арії з відомих світових опер на англійській, італійській, російській та українських мовах у виконанні солістки з потужним оперним голосом унікального тембру лірико-драматиним сопрано. Багато творів В.Ягодка виконала у супроводі симфонічного оркестру театру.

Переглядів: 321 | Додав: sobez1 | Дата: 23.04.2018

20 квітня 2018 р. працівники управління соціального захисту Решетилівської РДА та районного територіального центру дружно вийшли на суботник, приурочений "Дню землі". Вони займалися наведенням порядку на території біля р. Говтва, прилеглій до центрального пляжу і за ним. Жаль, що багато громадян залишають у лісі, на березі річки пластикові бутилки, посуд, скляні речі, ганчірки, побутове сміття. Все це працівнки соціальних служб прибрали, склали у кучі в надії на комунальників, які вивезуть цей непотріб з прилеглої до р. Говтви території.

Переглядів: 330 | Додав: sobez1 | Дата: 23.04.2018

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz