Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
Четвер, 28.03.2024, 15:46
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Травень » 8 » Вітання з Днем Перемоги.
15:28
Вітання з Днем Перемоги.

Вітання з Днем Перемоги.

 

 

           Традиційно напередодні Дня Перемоги працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги районного територіального  центру  відвідали  учасників бойових дій,  інвалідів Другої світової   війни, які мешкають на території Решетилівської ОТГ, Демидівської, Кукобівської,  Покровської, Лобачівської  та Друголиманської сільських  рад. У оселі поважних ветеранів також завітали заступник начальника управління  соціального захисту Н. В. Мотузка, директор  Решетилівського районного територіального центру Ж. О. Сутула. Вони подякували учасникам бойових дій Другої світової війни за їхню мужність,  доблесні бойові та трудові здобутки на благо країни, за внесок  у Велику Перемогу. Зичили здоров’я, сімейного благополуччя, мирного неба, бажали,  щоб фронтовики  ще довго залишалися взірцем героїзму  та самовідданості  для  молодого покоління.  Гості вручили подяки,  квіти, святкові подарунки, настінні годинники, кашу  та  фронтові « сто грам». А  працівники районного Будинку культури М. Музика та М. Наконечний приготували для  О. К. Кісенка,  учасника бойових дій у  Другій світовій війні, жителя Решетилівської ОТГ, ще й пісенний дарунок.

Ветерани  згадували про  страшні роки Другої світової,  День Перемоги 1945р.,  нелегке прожите життя. Вони говорили дуже багато про все: про погіршення здоров’я, про життєві проблеми, події в Україні. Учасники бойових дій були дуже вдячні гостям за вітання, подарунки, теплоту та повагу.

Працівники Решетилівського територіального центру та ветерани,  яких відвідали, висловлюють щиру подяку за матеріальну допомогу, щедрість, небайдужість до проблем пенсіонерів  керівнику регіонального управління ТОВ «Говтва» В. В. Колесніченку, який кілька  разів  поспіль турбується про людей похилого віку, приватному підприємцю Ю. Ю. Жалею за смачну кашу, яку приготувала кухар Т. Гутовська, директору районного Будинку культури Ю. П. Пасічному та його працівникам за допомогу в організації святкового вітання. 

 

 

Переглядів: 268 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz