Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
Четвер, 28.03.2024, 17:12
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 10 » З 8 Березням! З радісним святом!
10:11
З 8 Березням! З радісним святом!

«З 8 Березням! З радісним святом!

Кожну жінку вітаю в цю мить,

Хай їй радості буде багато,

Пісня радості й миру бринить.»

 

        3 березня у Шевченківському стаціонарному відділенні пройшла зустріч народознавчої студії «Берегиня» до свята весни та жінок «Жіноча доля». Стареньких привітали директор Решетилівського районного територіального центру (соціального обслуговування) Козарь Н.Ю. та секретар Шевченківської сільської ради Храпач А.Г. Вони побажали ветеранам довгих років життя, щоб з приходом весни у них міцніло здоров’я, побільше теплих і сонячних днів. Ведуча заходу активна відвідувачка філії Надія Половко декламувала вірші наших земляків про весну, про жіночі долі та бажала всім справжнього жіночого щастя. Родзинкою  програми стали художні номери у виконанні самодіяльних артистів ансамблю «Надвечір’я», що діє при філії. Пісенні дарунки підняли жіночкам настрій, навіяли спогади про молодість.

        7 березня свято прийшло і до жителів Пащенківської та Потічанської громади. Соціальний педагог Шевченківської філії Решетилівського територіального центру Шапаренко А.В. організувала поїздку на концертну програму ВІА «Лейся песня» в Решетилівський РБК. Артисти ВІА вітали всіх жінок з Міжнародним жіночим днем та бажали залишатися завжди молодими та енергійними, а в дарунок присвячували пісенні номери. Дуже глядачам сподобалося соло на гітарі та соло на барабанах, що викликали бурхливі оплески та вигуки «Браво!». Півтори години пройшли на одному подиху, що навіть не хотілося повертатися додому. Репертуар артистів 70 – х років навіяв людям спогади про молодість, студентське життя, про  перше кохання. Дорогою додому жіночки активно обмінювалися своїми враженнями від концерту та говорили, що такого 8 Березня в них ще не було.

         8 березня у приміщенні Шевченківського СБК відбулося засідання народознавчої студії «Берегиня» до Міжнародного жіночого дня «Прийшла весна і свято принесла». Свято для жіночої половини громади було організовано соціальним педагогом Решетилівського територіального центру Шапаренко А.В., сільським бібліотекарем Кулик Т.Г. та директором СБК Підгорою О.І. Святкова  зустріч розпочалася з привітання сільського голови Підгори Н.М. Вона побажала присутнім міцного здоров’я, сімейного благополуччя, щоб рідні скоріше повернулися з військової служби, щоб в Україні запанував мир.

      Ведуча Надія Половко теж вітала ветеранів зі святом, декламувала вірші наших земляків, зокрема Катерини Темник та Наталії Жовнір. Учасники драмгуртка «Самоцвіт», що діє при філії, підготували чудову театралізовану інсценізацію «Кум мірошник». Дитячий танцювальний колектив подарував танець «Перлина Україна». Прекрасні художні номери виконали самодіяльні артисти ансамблю «Надвечір’я», такі як «Єднаймося, люба родино!», «Козацькому роду нема переводу». Дует у складі М.Кожем’к та В.Власенко виконали пісню «Ой ти калинонько червона», яка сподобалася присутнім у залі.

      Родзинкою всього заходу стали виступи співочого сімейства Половко. Євгенія зачаровувала глядачів грою на бандурі, Богдана та маленька Надійка своїм співом.

 

Переглядів: 350 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz