Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 29.03.2024, 17:46
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Березень » 15

    12 березня у с. Братешки відбулася зустріч народознавчої студії «Берегиня» до Міжнародного жіночого дня та Масляної «Все починається з жінки».

  Святкова зустріч розпочалася з привітань депутата Решетилівської районної ради Кацітадзе О.О. Вона побажала присутнім міцного здоров’я, благополуччя в родинах та сімейного тепла. Сільський голова Глазкова О.П. привітала своїх жителів зі святами та побажала, щоб з приходом весни збулися всі заповітні мрії та , щоб в Україні запанував нарешті мир. Від Шевченківської громади жителів с. Братешки вітала сільський голова Підгора Н.М., котра побажала щасливої долі та пригостила  присутніх короваєм, який випекла соціальний педагог Шевченківської філії Шапаренко А.В. Хвилиною мовчання вшанували всі ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: sobez1 | Дата: 15.03.2016

    11 березня у Шевченківській філії Решетилівського територіального центру пройшло засідання літературно – мистецької вітальні «Криниця» до Шевченкових днів.

   У ході зібрання соціальний педагог Шапаренко А.В. розповідала цікаві факти із життя видатного українського письменника Т.Г. Шевченка, про його нелегку долю, проводили паралелі між подіями в Україні тих часів і сьогоденням. Активні відвідувачі філії підготували уривки творів поета, чим викликали аплодисменти. Сільський бібліотекар Кулик Т.Г. ознайомила присутніх із Шевченком – художником. Вона підготувала виставку його картин, автопортретів.

... Читати далі »

Переглядів: 338 | Додав: sobez1 | Дата: 15.03.2016

11 березня 2016 року в кафе «Наталі» с. Жовтневе, соціальним педагогом  сільського Будинку соціального піклування Решетилівського територіального центру  Дударєвою Т.І., для людей похилого віку та людей з обмеженими фізичними можливостями проведено зустріч на тему: «Масляна іде – весну веде!». На зустріч завітали із концертною програмою самодіяльний колектив пенсіонерів «Родина», художній керівник, ветеран праці, голова ради ветеранів, Кучерова О.В. Соціальний педагог, Дударєва Т.І., привітала всіх присутніх з Масляною – попередницею Великого посту і сказала, що вважається, якщо людина, яка проведе масляний тиждень  нудно і погано, буде йому протягом усього року супроводжувати невдача. На зустрічі звучали патріотичні пісні, українські народні пісні, гумор. Завідуюча кафе «Наталі», депутат Піщанськ ... Читати далі »

Переглядів: 412 | Додав: sobez1 | Дата: 15.03.2016

10 березня 2016 року для людей похилого віку та людей з обмеженими фізичними можливостями працівниками Решетилівського районного територіального центру, районною радою ветеранів та районним Будинком культури був організований чудовий концерт до жіночого свята 8 Березня.
Вітайте жінку:матір і кохану,
Живу,чарівну,грішну і святу,
Без неї світ таким убогим стане,
Цініть її терплячу доброту!
Таким словами розпочали святковий захід ведучі Катерина Низова та Сергій Жимуренко. Вони щиро бажали присутнім у залі хорошого настрою,щоб кожен день додавав сили та бадьорості, щоб сонячне проміння зігрівало їхні серця. А ще дякували за добрі справи, які вони робили протягом свого життя. за мудру життєву науку і багатий досвід . Привітали присутніх жінок і керівник аппарату Решетилівської райдержадміністрації Михайло Пасічник та голова районної ради ветеран ... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: sobez1 | Дата: 15.03.2016

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz