Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 19.04.2024, 23:10
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Лютий » 20 » Життя віддане дітям
14:19
Життя віддане дітям

Життя віддане дітям

               На засідання народознавчої студії « Надвечіря» Решетилівського терцентру, яке провели у актовій залі Решетилівської гімназії                             ім. І.Л. Олійника, зібралося багато пенсіонерів, педагогів -ветеранів  та учителів навчального закладу.

     Було вшановано Гончаренко Н.Г., яка вже 10 років за межею вічності, учителя історії та права, колишнього директора Решетилівської гімназії ім. І.Л. Олійника, мудрого керівника, наставника для молоді. Спогадами про талановитого педагога, вчителя зі званням « Учитель-методист», люблячу дружину, матір, подругу поділилися колеги Гудзенко А.Г., Кошова В.М., Ребрик Л.М., Сливка Н.В., однокласники Нестеренко С.В., Трапезнікова В.В.

             Багато теплих слів було сказано про Ярмолу Г.В., учителя української мови та літератури Шевченківської ЗОШ, яка  була удостоєна у1983 році високого звання « Заслужений учитель УРСР». Жінка мала активну життєву позицію, брала участь художній самодіяльності села.  Виступили її колеги Храпач А. Г., Біленька Л.Г., Гудзенко А.Г.,  Кошкалда Г.В., чоловік Ярмола І.В.

        Пошановано  також було Пащенка В.О., уродженця с. Дружба,  професора, академіка Академії педагогічних наук України, учителя учителів, колишнього ректора Полтавського державного педагогічного університету   ім. В.Г. Короленка, який до останніх днів свого життя тісно співпрацював з освітніми закладами Решетилівського району, допомагав зміцнити матеріальні бази шкіл, започаткував районні змагання на приз академіка Пащенка В.О. Слова вдячності за мудрість викладача, керівника ПДПУ висловили учителі шкіл Решетилівщини, колишні студенти Володимира Олександровича Шкурупій О.Ф., Кошова В.М., Храпач А.Г.

         Остання сторінка засідання було приурочена світлій памяті Гудзь М.І., учителя  початкових класів  та математики Калениківської ЗОШ. Багато було у неї випускників за майже 40 років педагогічної праці, і до всіх вона відносилася як рідна мати. Жінка була активісткою сільського життя, учасницею фольклорного колективу, берегинею сімейного вогнища. Спогадами про Гудзь М.І.  поділилися Чуприна Л.А., Калініченко В.І.    

       Хвилиною мовчання  присутні вшанували світлу пам'ять  всіх учителів Решетилівського району , які пішли у інші засвіти.

Переглядів: 324 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz