Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 29.03.2024, 18:01
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 14 » З нагоди професійного свята
15:52
З нагоди професійного свята

               13 листопада 2014 року відбулося  засідання народознавчої студії « Надвечір'я» , яка діє при відділенні соціально-побутової адаптації Решетилівського терцентру. На зустріч зібралися працівники зв’язку, радіо та телебачення напередодні свого професійного свята. З вітальними словами до ветеранів звернулися нинішні керівники системи зв’язку району: Спєсівцев Анатолій Омельянович і Гончар Віктор Вікторович. Привітала присутніх з наступаючим святом і Сутула Ж.О., заступник директора терцентру. З великою увагою слухали присутні виступи  своїх колишніх керівників Бута Володимира Йосиповича та Біленького Олександра Володимировича і   у спогадах поверталися в часи, коли Решетилівський центр електрозв'язку був одним із найкращих у області.

       Ведучі засідання , працівники відділення адаптації Степанюк Н.О. та Біленька Л.Г., побудували матеріал про зв’язківців у вигляді популярної колись телепередачі « Від усієї душі». Було  заслужено відзначено династії Біленьких, Гуржіїв, Яловеженків, Христенків, Верховодів, Рудько, Пасічників,  Яковенків,  які своєю плідною працею примножували трудові досягнення рідного колективу. Сім'я Яковенків мала відношення і до телебачення, бо і Олексій Лукич,  і Лариса Пилипівна  певний час працювали на Красногорівському телевізійному ретрансляторі. Теплі слова вдячності  за працю було адресовано Друбу Миколі Мусійовичу, заступнику начальника центру електрозв'язку№7.

        Було  вшановано жінок, які працювали у системі зв’язку,  особливо відзначили порядність, добросовісність і доброту  телефоністок і телеграфісток, які щоденно  своєю працею вносили радість спілкування  у людські домівки. Відмітили професіоналізм  та добрі справи  на благо рідного колективу всіх чоловіків системи  зв’язку.  На зустрічі відзначили  також  мужність , самовідданість  6 працівників - зв’язківців, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Багато хорошого  було  сказано і про роботу Решетилівського радіомовлення, зокрема про радіожурналіста Ребрик Н. П.  Хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх працівників системи зв’язку, які журавлями відлетіли у вічність, та вічну пам'ять загиблих військових і мирних жителів на Сході України.

               Прикрасою засідання  були концертні номери, які підготували самодіяльні артисти вокального ансамблю « Журавка», солісти  Пасічний Л., який має  12 років трудового стажу у зв’язку), Лебединська О, Йова В. Мелодії багатьох   пісень , які звучали під гармошку Йови В., були улюбленими для присутніх, тому часто підспівував увесь зал, і всі  ніби  знову  поверталися  у 80-90 р.р. 20 ст.

     Заключним акордом святкової зустрічі була щира бесіда за чашечкою чаю з різноманітними солодощами. Із великим задоволенням спілкувалися зв’язківці, перемішуючи  чаювання з бесідами та   спогадами Горбенко К.Г., Сук Л.І. , Черкун Л.П. про роки  спільної праці. Щирим сміхом  і радістю повнилася світлиця терцентру,    коли читала  власні вірші та гуморески  Ліна Павлівна, колишній  бригадир телефоністів. І  здавалося присутнім, що немає заслуженого відпочинку і розлуки з колегами, а  знову повернулася  молодість   і спільні хвилини відпочинку у рідному колективі.

  

 

Переглядів: 395 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz