Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 19.04.2024, 14:03
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 20 » Вічний біль у пам’яті народній
13:57
Вічний біль у пам’яті народній

Вічний біль у пам’яті народній

   У читальному залі бібліотеки для дорослих відбулася зустріч до Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав, яку підготували працівники бібліотеки та відділення денного перебування Решетилівського територіального центру. Тема «Вічний біль у пам’яті народній» зібрала жителів селища, читачів бібліотеки, та слухачів історико-краєзнавчого факультету Університету 3-го віку територіального центру, з метою ознайомити людей похилого віку з однією із трагічних сторінок історії, з афганською війною, через поезію, пісні, спогади учасників тих подій донести, що будь-яка війна – це безумство, катастрофа для людства, це вічний біль у пам’яті народній.

   Багато інформації про причини, початок, про страшні жертви афганської війни дізналися присутні від ведучих заходу Біленької Л.Г., соціального працівника територіального центру, та Яресько М.В., заввідділом обслуговування районної бібліотеки. Уважно переглянули також відеоряд про вихід військ з Афганістану 15 лютого 1989 р.

   На зустріч прибули шановні гості: учасники бойових дій у Афганістані Новохатка В.Г., Кісельов Ю.В., останній ще і воїн АТО, Тур П.Г., учасник військового конфлікту у Єгипті. Зі словами вітань, словами вдячності за мужність, витримку до воїнів-інтернаціоналістів звернулися Сутула Ж.О. заступник директора Решетилівського територіального центру, Багно В.І., голова районної ради ветеранів.

   Багато цікавої, але і хвилюючої інформації дізналися пенсіонери під час бесіди-спілкування з воїнами-інтернаціоналістами.

   Мужнім захисникам, воїнам-інтернаціоналістам, Героям Небесної Сотні та воїнам АТО, була приурочена презентація нової книги Т.Домашенко «Ангели-охоронці», яку підготувала Яресько М.В. Вона зачитала також ряд поезій із презентованої книги.

  Перед присутніми виступили Головач В.А., талановита поетеса, яка прочитала нові власні вірші, адресовані воїнам-інтернаціоналістам, та солісти вокального ансамблю «Журавка» Йова В.Х., Пасічний Л.Г., Вовчок М.В. з музичними номерами для гостей.

Переглядів: 347 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz