Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 26.04.2024, 21:06
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Січень » 26 » Україно моя — моя рідная мати!
10:50
Україно моя — моя рідная мати!

Україно моя — моя рідная мати!

24 січня 2017року у актовому залі Решетилівського районного територіального центру соціального обслуговування відбулася зустріч до Дня Соборності України і відкрите засідання Університету 3-го віку, який діє при відділенні денного перебування терцентру, на тему «Україно моя — моя рідная мати!» Зустріч підготувала соціальний працівник Біленька Л.Г. та Яресько М.В., заввіділом обслуговування районної бібліотеки для дорослих, з метою розширити кругозір знань людей похилого віку, осіб з обмеженими фізичними можливостями про День Соборності України, про Героїв Крут, задовольнити культурно-духовні потреби пенсіонерів. З вітальними словами до присутніх звернулися Пономаренко Г.І., начальник управління соціального захисту, Козарь Н.Ю., директор територіального центру. Козарь Н.Ю. також вручила слухачам історико-краєзнавчого факультету Університету 3-го віку сертифікати про закінчення курсу навчання, відзнаки окремим пенсіонерам.

З інформаційним повідомленням про День Соборності України на тему «В єдності наша сила», бліц-вікториною «Сторінками історії» виступила Яресько М.В., заввідділом обслуговування районної бібліотеки для дорослих. Вона також підготувала тематичний довідковий матеріали «Біль мого народу – Крути» та прочитала вірш-присвяту Героям Крут.

Тепло сприймали присутні виступ поетеси В.А. Головач, жительки с. Лобачі, яка дуже емоційно прочитала ряд своїх віршів про Україну-матір, про героїв нашого часу, про важке чекання матерями, дружинами воїнів із зони АТО. Вона виконала акапельно 2 власні пісні « Україно моя» та «Лебеді білі». Багно В.І., голова Решетилівської ради ветеранів, вручив талановитій поетесі Почесну грамоту, сувенір на згадку про зустріч, а Пономаренко Г.І. — квіти. Слова вдячності Головач В.А. від усіх шанувальників її таланту висловив Нечитайло М.Я., ветеран-активіст, місцевий літератор.

Прикрасою тематичної зустрічі були пісні «Решетилівський вальс» (сл. Ставицького В.М.) , «Ясени», «Село моє», «Солов’їна моя сторона» (сл. В.А. Головач), відомі мелодії із репертуару Р. Кириченко у виконанні вокального ансамблю «Журавка» відділення денного перебування терцентру та солістів Пасічного Л.Г., Йови В.Х., Вовчка М.В. Заключним акордом засідання було читання Головач В.А. власного вірша «Молитва за Решетилівку».

               

Переглядів: 355 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz