Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
Субота, 20.04.2024, 16:43
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Вересень » 19 » Спорт – запорука здоров'я!
15:25
Спорт – запорука здоров'я!

Є один рецепт на світі,

Що підходить усім людям:

Якщо спорт полюбиш міцно –

Сильним і здоровим будеш!

       Таким словами розпочався  18 вересня  2014 року спортивний турнір, присвячений Дню фізичної культури та спорту, у спортивному залі СК «Колос». Його підготували та провели для ветеранів війни та праці працівники відділення соціально-побутової адаптації Решетилівського терцентру та тренери Славко В.В. і Бажан О.В.     Тема «Спорт – запорука здоров'я» зібрала людей, які виявили бажання позмагатися в силі, спритності, кмітливості, поспілкуватися і просто активно  відпочити.  З вітаннями до  присутніх звернулася директор Решетилівського терцентру  Козарь  Н. Ю, вона побажала успіхів, міцного  здоров'я,  приємних хвилин відпочинку і в  кінці змагань   вручила нагороди переможцям.

     Турнір «Веселі старти» складався з 5 етапів, за перемогу вели боротьбу команди «Вимпел» (капітан – Шевчук В.П) та «Ураган»(кап. -  Гайдар В.І.). Учасники командних змагань  передавали м’яч один одному по черзі, забивали голи у ворота, робили кидки у баскетбольне кільце, віджималися. Перемога дісталася команді «Ураган». Турнір закінчився з рахунком 3-2 (63  – 61).  Слід відзначити активність обох капітанів і учасників команд  Миленької Р.М., Мамкіної Е.В., Маліч Є. І., Довгомелі О.П., Власенко.Л.А.,  Лютої В. В., Зубрицької В.О., Васюк С.А., Пілюгіної Л.М., Порожнети В.В.,  Гребенюк О.Т., Дяченко О.М., які прагнули до останніх сил боротися за переможне очко.  Відзнаки за  участь  у спортивному турнірі   вручили Гайдару В.І.  та Зубрицькій  В.О., остання проявила особливу волю до перемоги.

     У  змаганні з волейболу  більше сили та  спритності  продемонстрували гравці команди  «Ураган». Особливою активністю в ході гри  вирізнялися Власенко Л.А. і Дяченко О.М.

     Найкращим шахматистом виявилася Мошура О.І., а шахістами Семикоз Р.М. і Тімофєєва К.К.  Вони нагороджені грамотами.      Всі учасники змагань  і болільники отримали великий заряд бадьорості, сили, оптимізму. Ветерани щиро дякували організаторам зустрічі-змагання та тренерам Славку В.В. і Бажану О.В. за надану можливість взяти участь у спортивному турнірі  та  показати, що «ще є порох у порохівницях».

. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 463 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz