Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
Четвер, 25.04.2024, 18:45
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 6 » Спорт – це сила та здоров’я
09:38
Спорт – це сила та здоров’я

                                         Спорт – це сила та здоровя

          Дню фізичної культури та спорту була приурочена святкова зустріч - спортивний турнір, який підготували та провели  для пенсіонерів та інвалідів працівники відділення денного перебування Решетилівського територіального центру.  У програмі були змагання під девізом «Ритми здоров’я» та міні-турнір з піонерболу. Скільки спортивного азарту, енергії, завзяття, бажання перемогти  було у спортзалі та на стадіоні СК « Колос» під час поєдинку  команд « Волошка» (кап. Пасічник С.Ю.) та « Олімпійський резерв» (кап. Хоменко В.Ф.).  Пенсіонери передавали мяч у різних позиціях рук, закидали його у баскетбольне кільце, забивали у ворота, віджималися,  бігали естафету.  А яким сильним  було бажання перемоги, коли  на спортивній  площадці відбувався невеликий волейбольний турнір.   

                       Суддійська команда, до якої входили Славко В.В., тренер СК «Колос», головний суддя змагань,  Багно В.І., голова Решетилівської ради ветеранів,  Козарь Н.Ю., директор Решетилівського РТЦ, визнали переможцями обидві команди у різних номінаціях. Їм було вручено грамоти та солодкі призи. Також було відзначено найактивніших учасників турніру, а саме Пасічник С.Ю., Хоменко В.Ф., Мельник К.Г., Федченко Н.Г., Порожнету О.Д, на жаль, єдиного представника чоловічої статі  у обох командах. Надіємося, що на наступний рік чоловіків буде набагато більше не тільки серед болільників , а й серед членів  команд.

        Солодкі призи для спортсменів пенсійного віку  було придбано завдяки спонсорській допомозі ФОП Новосядлої Л.М., Бардакова С.А., за що їм  організатори та учасники турніру   висловлюють щиру подяку.  Також   вдячні працівникам СК « Колос» за співпрацю з пенсіонерами,  ФОП Захарченку В. за надане приміщення кафе «Багіра», де  мали змогу обговорити приємні моменти турніру, поспілкуватися, посмакувати солодощами.

Переглядів: 343 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz