Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
Субота, 20.04.2024, 11:36
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Червень » 13 » Схилимо чоло до обеліска
16:07
Схилимо чоло до обеліска

        Напередодні Дня скорботи до ветеранів війни та праці  жителів Малобакайської сільської ради на відкрите засідання літературно-мистецької вітальні «На крилах поезії», яка є осередком відділення соціально-побутової адаптації Решетилівського районного територіального центру, і завітали його працівники разом із Пасічним Л. та Йовою В.,  солістами самодіяльного ансамблю «Журавка». До затишної бібліотеки зійшлися  люди похилого віку, щоб вклонитися світлій пам’яті загиблих в роки Великої Вітчизняної війни, вшанувати живих захисників, познайомитися з творами патріотичного звучання відомих поетів і поетеси  з с.Лобачі Головач В.

      Ведучі зустрічі Біленька Л.Г., соціальний педагог терцентру, та Косенко О.О., сільський бібліотекар, повернули присутніх у 1941-1945 р.р., перегорнувши сторінки історії України. Було згадано  початок війни,  і страшні роки окупації Решетилівщини, і радість Перемоги. Доповненням до їхньої розповіді були виступи Черкун Л.П., дитини війни, ветерана праці, ветерана  педагогічної праці  Андрійко Л.А. Поетичну естафету від ветеранів прийняла учениця Малобакайської середньої школи 1-3 ст. Набока К., яка познайомила присутніх з  патріотичним віршем «Багряний день» місцевої поетеси  Кукоби Н.

       Срібний С. Ю., сільський голова, з пошаною та гордістю говорив про військову  доблесть  ветеранів війни, висловив тривогу за події останніх місяців  на Україні і особливо на  Сході  держави, побажав присутнім міцного здоров’я і головне – мирного неба над головою.

      Зацікавлено  слухали всі ветерани  вірші та пісні про мужність і героїзм солдат, жіноче чекання  у виконанні самодіяльних артистів Пасічного Л. та Йови В. Радістю світилися очі присутніх, коли звучали гуморески П. Глазового, які читав Леонід Григорович.

      Особливо запам’ятався учасникам засідання  виступ та вірші гості із Лобачів Головач В. Вона піднесено та урочисто читала власні поезії про війну, ціну Перемоги, про пам’ятники Загиблим солдатам, на яких навіки  вкарбовані золоті імена героїв.

                               


 


 


 




 




 

                                 





 







 











 

Переглядів: 442 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz