Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 26.04.2024, 13:27
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 19 » Презентація нової 4 книги поезій « Неопалима купина» В.М. Ставицького
08:32
Презентація нової 4 книги поезій « Неопалима купина» В.М. Ставицького

        Відбулося засідання літературно-мистецької вітальні « На крилах поезії», яка діє при бібліотеці с. М.Бакай і є осередком  відділення соціально-побутової адаптації Решетилівського районного територіального центру. Тема  « Презентація 4 книги поезій  « Неопалима купина» В.М. Ставицького» зібрала жителів села М. Бакай, які небайдужі до новинок  літератури, уміють оцінити поетичне слово в єдності форми та змісту.

          Розпочалося засідання із звучання вірша В.М. Ставицького « Привілей і честь», який прочитала Козарь Н.Ю., директор Решетилівського районного територіального центру. Вона зробила акцент на особливостях  віршів Ставицького, який пише про те, що любе й миле серцю кожного. З розповіді ведучої Біленької Л.Г., соціального педагога терцентру, присутні дізналися про творчий шлях поета, про 3 попередні збірки поетичних творів.

Високо оцінив його діяльність голова Малобакайської сільської громади  Срібний С.Ю. Він  сказав, що радий з приводу запрошення на презентацію новинки літератури і також наголосив,  що під час недавньої робочої поїздки до Хмельниччини  керівників Решетилівського району та різноманітних служб було згадано віршовані рядки Ставицького В.М.  про діяльність органів місцевого самоврядування.  Сільський бібліотекар Косенко О.О. зробила аналіз змісту поетичних творів нової книги « Неопалима купина».

        Дуже цікаво розповів про свою 4 книгу сам автор, поділився творчими планами. Він подарував учасникам засідання багато своїх віршів у авторському виконанні.

        У обговоренні взяв активну участь ветеран педагогічної праці Коваленко В.О., голова первинної ветеранської організації, який зробив акцент на поезії  Ставицького, де  згадується  про життя сіл  Малобакайської громади.  Щиро та з душею прочитала вірш « Калениківська пастораль»  з нової книги поета жителька села Андрійко Л.А. Подарунком для Віктора Миколайовича були квіти та  прем’єра пісні « Гірчить матіола»  на  слова його вірша у виконанні В.Йови, самодіяльного гармоніста. Прикрасою зустрічі-презентації були пісні, вірші   та гуморески у виконанні Пасічного Л.Г., ветерана сцени, шанувальника творчості  Ставицького В.М.

    Чаюванням із святковим короваєм, який  подарували  людям похилого віку   керівники  ТОВ « Еліта» Непийпа Л.А.,  Вовк В.О., завершилося в селі 

М. Бакай засідання літературно-мистецької вітальні « На крилах поезії».

 

 

 

 

Переглядів: 530 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz