Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
Субота, 27.04.2024, 04:46
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 9 » Наша діяльність відкрита і спрямована на задоволення життєвих потреб людей
10:06
Наша діяльність відкрита і спрямована на задоволення життєвих потреб людей

            7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування —  професійне свято всіх, хто трудиться в сільських, селищній та  районній радах, хто представляє чисельний загін народних обранців нашого району.

            Разом з тим  це свято усіх виборців, які теж зацікавлені в розвитку самоврядування.

            Діяльність органів самоврядної влади району завжди на виду. Вона відкрита, прозора і спрямована лише на одне — задоволення  життєвих потреб мешканців Решетилівщини шляхом створення якомога комфортніших умов для проживання, забезпечення соціального захисту громадян, розвитку культури та духовності.

            Завдяки злагодженій роботі представницької і виконавчої гілок  влади, тісному співробітництву  з селищною та сільськими радами, районній раді в межах своїх повноважень сьогодні вдається вирішувати чимало проблемних питань, реалізовувати багато перспективних планів та задумів.

            Відрадно, що місцеві бюджети в цьому році, як і в минулому є самодостатніми. Станом на 1 грудня районний бюджет за доходами по загальному фонду виконаний на 102,7%, а доходи місцевих бюджетів виконані на 109,4% (перевиконання селищного і сільських бюджетів становить 1 млн. 390 тис. грн.). Незважаючи на певні труднощі із використанням цих коштів, в цілому громадам району вдалося  профінансувати   ряд заходів, передбачених  Програмою розвитку територіальних громад на 2011-2015 роки, прийнятою районною радою.  На належному рівні забезпечено роботу і підтримку закладів дошкілля, медицини, культури, соціальної сфери, спортивних споруд, ремонт доріг, прокладення водогонів, благоустрій, озеленення сіл і селища, освітлення вулиць тощо. Проекти, підготовлені районною радою і Шилівською сільською радою, спрямовані на впровадження енергозберігаючих технологій  на  об’єктах  соціальної сфери, стали переможцями   обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад Полтавської області 2013 року і будуть реалізовані у наступному році.

            Кожнагромада за рік, що минає, має свої здобутки і по праву може ними пишатися.

            Напередоднісвята підведено підсумки районного конкурсу на кращу територіальну громаду. Переможцями стали  Плосківська  (1 місце), Шевченківська (2 місце), а також Жовтнева, Друголиманська і Шилівська сільські ради (3 місце).

            Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати районної,  селищної та сільських рад, члени виконавчих комітетів! Сердечно вітаю вас з професійним святом. Нехай воно об’єднає нас у спільному прагненні зробити район  і всю Україну щасливими та багатими! Бажаю наполегливості, мужності і нових здобутків у нелегкій і відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх життєвих планів і сподівань.


Віктор Різник, голова Решетилівської районної ради

Переглядів: 370 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz