Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
Субота, 20.04.2024, 06:45
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Травень » 12 » Напередодні Дня Перемоги
15:50
Напередодні Дня Перемоги

  У Шевченківській громаді 9 травня відбулася зустріч до 70 – річчя Дня Перемоги «Тих днів не змовкне слава».  Розпочалася з мітингу біля пам’ятника «Загиблим воїнам». Щоб вшанувати ветеранів та загиблих героїв Другої Світової війни, чимало жителів в цей день прийшли в центр села. Підчас проведення мітингу сільський голова Підгора Н.М. звернулася до сивочолих ветеранів  зі слова вдячності за їх мужність, героїзм, за те, що завдяки їм ми сьогодні живимо. А також висловила сподівання, що всі мобілізовані чоловіки вже скоро повернуться в свої сім'ї живими та неушкодженими. Соціальний педагог Шевченківської філії Решетилівського РТЦ Шапаренко А.В. та секретар сільської ради Храпач А.Г. зачитали книгу «Вічної слави» після чого хвилиною мовчання вшанували всіх загиблих у Другій Світовій війні та поклали квіти до пам’ятника. Слово для привітання надали учаснику бойових дій, інваліду війни 1 гр. Шаповалу Д.А., котрий у віршованій формі привітав всіх зі святом та бажав мирного неба і щоб швидше закінчилися ті буремні події, що відбуваються на сході країни. По закінченню жителі громади попрямували у місцевий Будинок культури, щоб переглянути концертну програму, яку підготували самодіяльні артисти ансамблю «Надвечір'я», учасники драмгуртка «Самоцвіт», котрі діють при філії та діти -  вихованці гуртка «Горицвіт», що діє при Будинку культури.

   Концертна програма розпочалася з вступного слова ведучих соціального педагога Шапаренко А.В. та активної відвідувачки філії Половко Н.А.  протягом зустрічі вшановували учасників бойових дій, учасників війни, солдатських вдів, дітей війни та кожній цій категорії присвячувались художні номери, які дуже сподобалися глядачам. У нашій країні немає жодної сім'ї, котру б обминула війна. Під час перегляду концертної програми, сидячі в залі, згадували своїх покійних рідних, які заплатили дорогу ціну за Перемогу, а зараз наше покоління платить дорого за омріяне блакитне мирне небо.  Учасники ансамблю «Надвечір'я» виконували пісні воєнних років «Ой Дніпро, Дніпро», «П'є  журавка воду», «Катюша», «Мама встречай солдата» та ін.., учасники драмгуртка «Самоцвіт» декламували вірші про війну та її наслідки,  вихованці гуртка «Горицвіт» підготували чудові танці.   

****************************************************

   8 травня директор Решетилівського РТЦ Козарь Н.Ю. та заступник директора РТЦ Сутула Ж.О., відвідали учасників бойових дій Шевченківської сільської ради. Гості провідали стареньких вдома, вручили продуктові набори, привітали з Днем Перемоги, побажали здоров’я та довгих літ життя.

   Гості також відвідали учасників війни та дітей війни, які проживають у Шевченківському стаціонарному відділенні. Привітали їх зі святом та пригостили запашним короваєм. Соціальний педагог Шевченківської філії Шапаренко А.В., сільський голова Підгора Н.М. побажали мирного неба над головою, а самодіяльні артисти ансамблю «Надвечір'я» заспівали для мешканців відділення пісні воєнних років, котрі їм дуже близькі і в багатьох викликали сльози. 

  

Переглядів: 413 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz