Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 26.04.2024, 13:14
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 26 » Любов дає нам сили жити!
10:31
Любов дає нам сили жити!

 

        Під такою назвою 24 лютого відбулося відкрите засідання літературно-мистецької вітальні « Калинові дзвони», яке підготували працівники відділення соціально-побутової адаптації Решетилівського територіального центру та районної бібліотеки. Цього дня у  танцювальному  залі ЦКД

« Оберіг», де проводилася зустріч,  було дуже людно, бо засідання приурочене найсвятішому людському почуттю – коханню  і присвячене Дню святого Валентина та наступаючому святу 8 Березня.

         Радо зустрічали присутніх ведучі заходу Біленька Л. Г. та Яресько М. В. У програмі засідання,  було багато цікавої інформації, зокрема про єпископа  Валентина, про святкування  Дня закоханих у різних країнах світу, про палкі почуття  Лесі Українки та Сергія Мержинського, про світові літературні шедеври, у яких возвеличено  силу кохання. Звучали ліричні твори про любов  Ю. Тиньянова,  Е. Асадова,  Ліни Костенко, В. Симоненка, Наталії Баклай,   В. Мошури , В. Ставицького, які майстерно декламували Пасічник С.Ю. , Пасічний Л.Г. , Козлова К.І. , Петренко В. І. , Порожнета В.В. , власний вірш прочитала Свиридко В.М.  Романтичності заходу додавали також задушевні пісні, виконані  Йовою В.Х. , Лебединською О. С., самодіяльними артистами  вокального ансамблю « Журавка». Талановито  та  з любов’ю виготовили святкові  «валентинки» учасники засідання Біленька Н.В. , Козлова К.І. ,  Мірошніченко В.М. , Пілюгіна Л.М.  

У конкурсній програмі « Любов дає нам сили жити!» взяло участь 5  пар, які  були створені з присутніх у залі ветеранів  праці.  Вони згадували закоханих, почуття яких оспіване у віках у прозі, поезії, музиці,  називали відомих людей, що мають імена Валентин і Валентина, до речі 4 жінок із 5  теж звали  Валентина.   Конкурсанти  також  змагалися в турнірах

« Пантоміма для вас»,  « Питання на засипку», « Ти без мене  - не ти»,  « Я без тебе – не я»,  демонстрували ораторські здібності.  Найбільше балів від журі у складі Жалій Н.О. , Зінченко О.Г., Бойко В.М.  отримала пара у складі Пасічник С.Ю. та Пасічного Л.Г. 

                 Вони та інші  учасники конкурсної програми були нагороджені  пам’ятними  стрічками,  солодкими  подарунками. Але  найбільшу  цінність мали   незабутні враження, які отримали як  конкурсанти ,  так і численні вболівальники,  культурне дозвілля,  розкіш  людського  спілкування.

       Організатори та учасники засідання літературно-мистецької вітальні висловлюють щиру подяку працівникам ЦКД « Оберіг» ( директор Кацітадзе О.О.) за приміщення танцювального залу, апаратуру для його озвучення, надану можливість ветеранам війни та праці активно і культурно відпочити. 

 

          

Переглядів: 430 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz