Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 26.04.2024, 12:15
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Січень » 22 » Хрещенська зустріч
16:44
Хрещенська зустріч

                                                                         Хрещенська зустріч

        У день Водохреща працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Решетилівського районного територіального центру організовали зустріч для одиноких непрацездатних громадян та людей з обмеженими фізичними можливостями, які проживають у  Решетилівці. За святковим столом зібралося близько 20 осіб.

        Присутніх з Йорданівськими святами привітав протоієрей Михайло Свято - Михайлівської  церкви. Разом з церковним  хором він  виконав Йорданівську  пісню  «Було це в давній  Палестині»,  а також заспівали відому багатьом  «Неопалиму купину». Священик  провів молебень за здоров’я людей, за мир в Україні, протоієрей Михайло благословив благодійний обід, освятив присутніх Йорданівською водою. Люди  ще мали змогу напитися свяченої води.

        Підопічних привітала директор територіального центру Н.Ю.Козарь,

яка побажала, щоб у святковий день Водохреща помисли всіх стали чистими,у душах запанував спокій, а в серцях - радість. Вона наголосила:   «Нехай хрещенська свята вода змиє всі негаразди і печалі, розчинить без сліду смуток і нудьгу, наповнить усіх бадьорістю та здоров’ям ». Працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги  також побажали всім  пенсіонерам доброго самопочуття, благополуччя, миру, зичили залишатися оптимістами і не замикатися в собі.

       Всі присутні були дуже задоволені зустріччю, кожний розповідав життєві історії, багато цікавого було сказано. Обговорювали також різні релігійні теми. Працівники відділення підготували загадки, за відгадки  вручали призи.

       Люди знаходили цікаві теми для розмови  «Нам дома гірко, а тут ми живемо. Увага, приємне спілкування, спогади – це те, чого найбільше

потребують люди похилого віку», - сказала пенсіонерка Н.Д.Умиліна. Її також підтримали Р.М.Семикоз , О.І.Мошура, вони дякували організаторам заходу.

        Працівники Решетилівського районного  територіального центру разом з підопічними   вдячні протоієрею Михайлу та церковному хору, приватним підприємцям: М.О.Черепанову, Г.С.Кордубан, Л.Г.Куліш, Л.Ю.Чугуй за підтримку та допомогу , фотокору А.І.Хроменкову.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 361 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz