Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 29.03.2024, 01:06
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Січень » 20 » Хрещенська зустріч
10:02
Хрещенська зустріч

       Напередодні Водохреща відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Решетилівського територіального центру організувало зустріч для одиноких непрацездатних громадян та людей з обмеженими фізичними можливостями . За святковим столом зібралося близько 20 осіб.

      Присутніх привітала директор територіального центру Н.Ю.Козарь, яка побажала , щоб у святий день Водохреща помисли всіх стали чистішими,  у душах запанував спокій, а в серцях – радість. Вона наголосила: « Нехай свята хрещенська вода змиє всі негаразди і печалі, розчинить без сліду смуток і нудьгу, наповнить усіх бадьорістю та здоров’ям».  Працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги теж  побажали всім доброго самопочуття , благополуччя,   миру, зичили залишатися оптимістами і не замикатися  в собі, адже і в літньому віці можна відчувати радість  існування, вести активний спосіб життя.

      Отець Стефаній,   священик Свято - Миколаївської  православної церкви,

разом з півчими провів молебень за здоров’я людей, за мир і злагоду  в Україні. Присутні мали змогу набрати свяченої води , батюшка їм подарував іконки,  благословив  благодійний  обід .

      Хвилиною мовчання пом’янули загиблих  героїв та жителів Решетилівки, підопічних  відділення, які недавно пішли за межу вічності : 

 В.І .Михайленко, О.І. Черкуна , І.Д.Сича.

      Всі присутні були наскільки задоволені,  що майже кожний розповідав життєву історію ,  гумореску, вірш, навіть громадянка  В.І.Петренко, якій  уже за вісімдесят, читала декілька поезій.  За це  присутніх винагороджували  призами , які підготувало відділення організації надання адресної грошової та натуральної допомоги.

      Люди знаходили цікаві теми для розмови. « Нам дома гірко,  а тут ми живемо. Увага, приємне спілкування ,спогади  - це те,  чого найбільше потребують люди похилого віку», - сказала  пенсіонерка Н. Д.Умиліна. В цьому її підтримали і інші учасники зустрічі: Р.М. Семикоз, Л.П.Горпинченко, Т.П.Лебединська .

        Працівники відділення разом з підопічними  вдячні отцю Стефанію та півчим, приватним підприємцям Н.О.Бондарь,  В.Г.Тихоненко, фізичній особі І.А.Біленькому за фінансову підтримку та допомогу,  приватному підприємцю О.С.Соляник та її кухаркам за приготування смачних вареників. 

Переглядів: 389 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz