Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 29.03.2024, 09:14
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 8 » ДЕНЬ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ У НОВОМИХАЙЛІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ
16:40
ДЕНЬ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ У НОВОМИХАЙЛІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

Нещодавно пройшов день райдержадміністрації у Новомихайлівській територіальній громаді. Під час робочого візиту  голови райдержадміністрації ВОЛОДИМИРА КОЛЕСНІЧЕНКА сільський голова Володимир Писанка ознайомив його з актуальними питаннями життєдіяльності місцевих сіл, як ідуть справи в аграрній, медичній, освітянскій, соціальній сферах. На зустрічі з керівництвом жителі мали змогу задати очільникам структурних підрозділів РДА, служб питання, які їх хвилюють.

При об’їзді СТФ ПАПФ «Подоляка» виконавчий директор Руслан Барабан та завідуюча свинофермою Ольга Безкоровайна ознайомили голову РДА, в яких умовах вирощується поголів’я свиней та які поточні результати діяльності має формування.

На прийомі громадян, який відбувся пізніше, місцеві жителі говорили здебільшого про те, що їх турбує в індивідуальному порядку.

У рамках візиту відвідали дитячий садок «Зайчик» та  місцеву школу. У дошкільному закладі гостям продемонстрували всі напрямки діяльності з питань організації навчально-виховного процесу. У Новомихайлівській ЗОШ І-ІІ ст. відбулися відеолекторій та презентації професій Решетилівських художнього та аграрного ліцеїв. Під час спілкування з учнями та педагогічним колективом школи Володимир КОЛЕСНІЧЕНКО зазначив, що в регіонах постійно реалізуються завдання Президента України ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА щодо зміцнення міжнаціональної злагоди, порозуміння та задоволення культурних, освітніх потреб національних меншин.

У завідуючої фельдшерським пунктом Лариси Синюрки дізналися, в яких умовах обслуговують жителів Новомихайлівки та ближніх сіл.

Побували в оселі інваліда війни Г.Л.Калашника, 1926 р.н., котрий разом із дружиною Ганною Іллівною мешкає в с. Молодиківщина. Цікавилися умовами проживання цих літніх людей. Одна з побутових проблем, яка хвилює подружжя Калашників, – це відсутність радіомовлення. Володимир КОЛЕСНІЧЕНКО пообіцяв, що радіо знову «заговорить» у їхньому домі.       

З гостинцями завітали до багатодітної родини Максима та Марини Чайок, в якій виховують 4 доньок, найменшій з них 3 місяці, та до обійстя Валентини Пазущан. Молода жінка стала першою, хто народжував у нововідкритому Полтавському перинатальному центрі.

Останнім етапом роботи став звіт художньої самодіяльності Новомихайлівської територіальної громади, який відбувся у місцевому СБК.  На концерт зійшлося чимало місцевих жителів. Вони тепло та гучними аплодисментами зустрічали своїх артистів-односельців. Вже вкотре свій професіоналізм довели учасники фольклорного колективу Новомихайлівського СБК «Калина» (кер. А.Хорольська, худ. кер. С.Степанишин), активні учасниці художньої самодіяльності громади Валентина Пазущан та маленька Діана Корнієвська. Не залишили без уваги присутні і чудовий виступ юних театралів, котрі зіграли на сцені уривок із «Кайдашевої сім’ї» Івана Нечуя-Левицького. Вихованці садочка повернули глядачів у прекрасний світ дитинства, виконавши танець джентльменів та макарену. Перший заступник голови РДА Олена Кацітадзе подякувала організаторам та учасникам концерту за старанність, прекрасний сценарій заходу, підкреслила, що кожен, хто того дня показав свої таланти, може заявити про себе не лише у сільському будинку культури, а й на сцені районного рівня.

По закінченню запланованих заходів голова райдержадміністрації Володимир Володимирович КОЛЕСНІЧЕНКО особисто спілкувався з сельчанами, цікавився їх турботами, переймався побутовими проблемами.

           

           

Переглядів: 381 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz