Решетилівський районний територіальний центр соціального ...
П`ятниця, 26.04.2024, 20:43
Меню сайту

Друзі сайту

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 8 » Cвято для пенсіонерів
14:10
Cвято для пенсіонерів

   Cвято для пенсіонерів

           Добротою людських сердець і душ, талантами решетилівських артистів  була сповнена  актова зала   територіального центру напередодні Міжнародного дня волонтера та річниці створення Збройних Сил України,  де проводилося святкове засідання народознавчої студії  « Надвечіря». Щирі вітання були на адресу  волонтерів, які на добровільних началах працюють у сфері надання соціальних послуг. Бажали всіляких гараздів людям з обмеженими фізичними можливостями, адже 3 грудня відзначався у Україні  Міжнародний день інвалідів.  Привітання посилали  всім , хто причетний до Збройних Сил нашої країни, до захисту цілісності її кордонів , всім,  хто зміцнює обороноздатність та безпеку держави.

           Козарь Н.Ю.,  директор терцентру, вручила  активістам  з обмеженими фізичними можливостями та волонтерам  Грамоти за співпрацю, активну життєву позицію, втілення у життя нових ідей та проектів, які сприяють соціальному захисту найбільш вразливих верств населення. Відзнаки були  удостоєні  Свиридко В.М., Пасічник С.Ю.,  Сліпко М.К.,  Супрун Л.М., Хроменков А.І., Яресько М.В., Белявська В.П., Пуша С.В.

       Друга частина засідання пройшла на одному подихові, сплетена з прекрасних  українських народних пісень, запальних танцювальних мелодій, хвилин гумору. До територіального центру завітали учасники Народного фольклорного колективу  « Пісенне джерело» Решетилівського сільського клубу, художній керівник Калініченко В. Свої концертні номери вони сердечно дарували всім присутнім у переддень свят. Щиро аплодували  їм глядачі за виконання відомих українських народних пісень та творів місцевих авторів.  Особливо урочисто-велично  прозвучала пісня « Дай мені, земле, в дорогу»  (муз. Л. Калініченко , сл. В. Ставицького) у виконанні солістів Грамарицької І. та Пасічного Л. Багато позитивних емоцій викликав виступ  чоловіків   з ансамблю « Решетилівські козаки», які виконали кілька творів про славних захисників України  періоду козацької слави та  про сучасних воїнів.  А як співали жінки «  Пісенного джерела»   про  похід до лісу за грибами, то ледве стримувалися  пенсіонери, щоб і собі вслід за самодіяльними артистками не піти в танок. У  захопленні були  всі слухачі від  пісень  у виконанні  дуетів   в складі  Пасічного Л.,   Дикопавленко В.,   Калініченко Л.  Особливого азарту присутнім надали жартівливі пісні «Ой,  гоп, гопака» та   « Чорна редька» у виконанні всього Народного колективу. Відомі гуморески на військову тематику прочитав Пасічний Л.  Потішили ветеранів учасники концерту і веселим, гумористичним варіантом запального  українського танцю «Гопак», виконаного  за допомогою різноманітних предметів народного побуту.

            Рясні оплески, щирі слова вдячності , побажання нових творчих успіхів колективу, процвітання  Решетилівському клубові (завідуюча  Щитова Л.)    були заслуженою нагородою талановитим артистам  з « Пісенного джерела» від усіх присутніх на засіданні.

Переглядів: 297 | Додав: sobez1 | Рейтинг: 0.0/0
Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz